fbpx

Att lyckas som utställare på en mässa

Så lyckas du som utställare på en mässa

Att ställa ut på en mässa är ingen konst, men att lyckas är en annan femma. Annika Brandin, Projektledare på Elmia, gästar MiGR för att berätta hur man lyckas med sin mässa.

Vi får även besök av Michael Ragnar från Affärsracet. Han berättar kring upplägget kring mässan som äger rum den 30-31 maj.

Om Affärsracet

Vi håller på att skapa något unikt, någonting som vi är ensamma om i Sverige, skulle nog våga påstå att vi är ensamma om detta i världen. Genom vår gemensamma utvecklingsplattform i vår region, Business Gnosjöregion, BGR, står vi nu inför Affärsracet 2018. En mässa med och för företag i vår region. Det unika är att vi är fyra kommuner som med gemensamma krafter satsar på vårt gemensamma näringsliv, utan geografiska hinder.

Temat för 2018 är Opportunities, möjligheternas arena, där vi vill visa omvärlden att ingenting är omöjligt, smått som stort. Under dessa dagar kommer den ena dagen ägnas åt World Business Tour med fokus på internationalisering i samarbete med Handelskammaren i Jönköping. Den andra dagen är någonting som verkligen kan skapa stort mediautrymme, Gnosjöregionens Riksdag. Samtliga riksdagspartier och partiledare är inbjudna att tala om och debattera kring näringslivspolitiska frågeställningar utifrån ett Gnosjöandanperspektiv. Mycket spännande!

Läs mer om Affärsracet här>>

Datum

jan 25 2018
Expired!

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt för medlemmar, icke medlemmar betalar 200 SEK

Platser

Madame, Gummifabriken, Värnamo
Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du är väl medlem?

Läs om fördelarna med att vara medlem i MiGR och bli medlem redan idag