Per Holknekt & Mediakompaniet

Välkommen till en inspirerande marknadsdag

Den 26 april är det dags för en fullspäckad marknadsdag med två riktigt intressanta föredrag. Vi börjar eftermiddagen med mingel och fika, där efter håller Per Holknekt föreläsningen “Att våga misslyckas och resa sig igen”. Vi får också en färsk varumärkesrapport från Mediakompaniet som gästar oss efter Per Holknekt.

After Work
För er som vill hålls en After Work på Brasseri Madame. Det bjuds på tilltugg.

 

Per Holknekt – Att våga misslyckas och resa sig igen

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Varumärkesrapport

Mediekompaniets Varumärkesrapport ger dig koll på koll på konsumenterna! Tycker konsumenter i storstad och landsort olika? Mediakompaniet ger oss den senaste uppdateringen inom varumärken.

Varumärkesrapporten är en varumärkesstudie som görs av undersökningsföretaget YouGov på uppdrag av Mediekompaniet för att ta reda på om varumärkesupplevelsen är olika för konsumenter som bor och lever i storstäderna mot de som lever på landsorten. Varumärkesrapporten visar vilka varumärken konsumenterna tycker bäst om – Top of heart – och vilka man inte tycker om. Vilka som är tydligast eller rent av okända.

Program

14.30 Mingel & fika
15.00 Föreläsning: Per Holknekt
16.30 Mediakompaniet – Varumärkesrapport
17.00 Marknadsmingel med BMW på Brasserie Madame, Gummifabriken

Datum

apr 26 2018
Expired!

Tid

14:30 - 17:00

Kostnad

Kostnadsfritt för medlemmar, icke medlemmar betalar 200 SEK

Platser

Svenska Bio i Gummifabriken, Värnamo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du är väl medlem?

Läs om fördelarna med att vara medlem i MiGR och bli medlem redan idag