17 oktober
Reklam – Ja tack!
Frukostmöte med Roupéz Profile
Hur gör du ert varumärke levande och synligt i folks vardag?

Morgonens frukostföreläsning handlar om produktmedia. Carl-Johan kommer att dela med sig av erfarenheter och insikter för att hjälpa dig att förstärka ert varumärke genom ett väl genomtänkt val av produktmedia.

Reklam – Ja tack! Produktmedia är troligtvis det enda reklammediet där avsändaren får säga varsågod och mottagaren säger tack. Det är ett kraftfullt verktyg för att skapa positiva associationer och långvariga intryck. Genom att använda produktmedia på rätt sätt kan ni öka er synlighet och närvaro i vardagen, med ökad lojalitet och igenkänning som ett resultat.
Se inspirerande exempel på hur företag har använt produktmedia för att nå sina mål. Du kommer också att få praktiska tips och råd för att välja rätt produkter som verkligen gör skillnad och skapar värde för kunder eller personal. Vi vill såklart också höra om de senaste trenderna och inte minst om det ständigt pågående hållbarhetsarbetet.

Med 25 år erfarenhet av företagsprofilering har Carl-Johan många insikter och erfarenheter att dela. Vad händer i branschen och vart är branschen på väg? Vilka fallgropar finns och sist men inte minst, hur kan du som marknadsförare utnyttja produktmedia på bästa sätt.
Program

07.30 - Frukost & mingel
08.00 - Programstart
09.00 - Avslut

Kostnad

Är du medlem ingår alla föreläsningar i ditt medlemskap. Är du gäst så kostar föreläsningen 350 SEK/deltagare.

Har du bokat dig men inte avbokat dig inom 3 dagar så debiteras en no show-avgift på 250 SEK/deltagare. 

I din bokningsbekräftelse hittar du länk till avbokning. Hittar du inte länken så maila till till info@migr.se.

Boka biljetter