MiGR Marknadsföreningen logo
65eed30779fd6
21 mars
Grebban – Brand and Conversion in Harmony
Brand and Conversion in Harmony – hur man bygger sitt varumärke online och skapar en e-handelsupplevelse som tar din verksamhet till nya höjder.

Är din site en “digital flagship store”, eller en informationshub? Den digitala kund- och varumärkesupplevelsen är så mycket mer än en site. Det är på din site du kan ha den ultimata varumärkesupplevelsen, stället där din kundresa både startar, slutar och har flest “touch points”. Där du både konverterar intressenter till kunder och positionerar varumärket. Det är din “digitala flagship store”, stället där du visar upp hela ditt varumärkesuniversum, men också håller intressenter och kunder i handen för att hjälpa de rätt. Oavsett om du är ett B2C eller ett B2B-företag är din “digitala flagship store” den plats där kunderna förväntar sig möta ditt varumärke fullt ut, inte på ditt kontor. 

I den här föreläsningen går Anton igenom vad kunderna förväntar sig av ditt varumärke digitalt idag, hur man bygger en starkt varumärkes- och kundupplevelse online och blandar både inspirerande exempel med trender. Han går också igenom Grebbans approach kring hur man skapar minnesvärda, intressanta e-handelsupplevelser och vad de menar med sin filosofi “brand and conversion in harmony”. 

Om Anton Johansson:
Anton byggde sin första site när han var 8 år gammal och ända sedan dess har han varit internetentreprenör och byggt digitala företag. Idag är Anton VD och grundare av design- och e-handelsbyrån Grebban, med 100+ anställda och med kunder som Hestra, Pinewood, Polarn O. Pyret, Hylte Jakt & Lantman, Björn Borg, Slöjd-Detaljer och Norstedts. Anton anses också vara en av landets ledande e-handelsrådgivare och experter, samt inom frågor som varumärke och design. Han är aktiv affärsängel och sitter i styrelsen för bland annat e-handelsföretaget Pen Store och mjukvarubolaget Reclaimit. 
Föredragshållare
Grebban

Anton Johansson

CEO & Founder

Kostnad

Är du medlem ingår alla föreläsningar i ditt medlemskap. Är du gäst så kostar föreläsningen 350 SEK/deltagare.

Har du bokat dig men inte avbokat dig inom 3 dagar så debiteras en no show-avgift på 250 SEK/deltagare. 

I din bokningsbekräftelse hittar du länk till avbokning. Hittar du inte länken så maila till till info@migr.se.

Program

07.30 - Frukost & mingel
08.00 - Anton Johansson, Grebban
09.00 - Avslut

 

Boka biljetter